Sarıkız Anaokulu

Vizyon: Geleceğin idealist, çalışkan ve renkli çiçeklerini hayat bahçesine kazandıran bir Okul Öncesi Eğitim Kurumu olmaktır.

Misyon: Yaparak-yaşayarak öğrenen öğrencilerimize çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırarak öğrenmeyi öğreten bir kurum olarak öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, sorunlara çözüm üretebilen bireyler olarak yetişmelerine imkan sağlamak için varız.

Başarılar: OKULUMUZ; ISO 9001:2008 Kalite Belgesi, Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul Sertifikasına sahiptir.

Saatler: 08.00-17.30(Tam Gün)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ORMANDA BİR GÜN, HER SINIF BİR KÜTÜPHANE, DEĞERLER EĞİTİMİ, ETKİN ÇOCUK ETKİN AİLE

WEB - https://sarikizanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Hamidiye Mah. Maşat Cad. 540 Sok. No 17 Edremit/BALIKESİR

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Balıkesir İli Edremit İlçe Merkezi Hamidiye mah. Maşat cad. 540.SOK No:17 adresindedir.

Adres - Hamidiye Mah. Maşat Cad. 540 Sok. No 17 Edremit/BALIKESİR

Ulaşım İlçe Merkezinde