Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Hüseyin AŞIK okulumuzu ziyaret etti.

25.03.2016 1773

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Hüseyin AŞIK, Edremit İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat KAYA ile birlikte Edremit Sarıkız Anaokulunu ziyaret etti. Sayın Hüseyin AŞIK, okul Müdürü Nursen ÖZDEMİR eşliğinde sınıfları gezerek okulun eğitim-öğretim durumu ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Öğrenci, veli ve öğretmenlerimizle sohbet edip yakından ilgilenen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Hüseyin AŞIK, çocuklarımız için hazırlanan sağlıklı, temiz, düzenli ve güvenli eğitim ortamı için başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, okul yönetimine, öğretmenlere ve destekleri için velilere teşekkür etti.

Ziyareti ve desteği nedeniyle, Sarıkız Anaokulu ailesi olarak biz de kendisine teşekkür ediyoruz."