Ağız Ve Diş Sağlığı Haftası Programı

04.12.2014 1100

Ağız ve diş sağlığının yaşamımızdaki önemini öğrencilerimize daha iyi yansıtmak,  farkındalık oluşturmak, ağız ve diş sağlığına teşvik etmek amacıyla  "17-23 Kasım Ağız Ve Diş Sağlığı Haftası" etkinliği hazırladık. Okulumuz Menekşeler Sınıfı öğrencilerinin hazırladığı programın bir de konuğu vardı. İlçemiz Diş Hekimlerinden Sayın Tolga ÇANKIRI ve değerli eşi Zekiye ÇANKIRI öğrencilerimize güzel bir sunum yaptılar. Eğitici filmlerle son bulan programımızda öğrencilerimiz hem ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendiler hem de eğlenceli bir program izlediler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

diş sağlığı diş sağlığı diş sağlığı diş sağlığı diş sağlığı diş sağlığı diş sağlığı diş sağlığı diş sağlığı diş sağlığı diş sağlığı